Domænegårde

Domænegårde i Sønderjylland

Torsdag den 3. oktober 2024 kl. 19.00 i Æ Museum

Entre: 75 kr. for medlemmer - 100 kr. for ikke-medlemmer


Jørn Buch, tidligere seminarielektor og DRs specialmedarbejder i grænselandsspørgsmål, fortæller om domænegårde i Sønderjylland.


Domænegårde er betegnelsen for en række store nordslesvigske landbrugsejendomme, der sidst i 1800-tallet blev opkøbt af den preusisske stat for at fortyske området. Gårdene kom derfor til at spille en vigtig rolle i den dansk-tyske jordkamp i årene op til Genforeningen.

ONLINE KØB ELLER TILMELDING


Af praktiske grunde har vi brug for at vide, hvor mange der kommer til arrangementet. Derfor beder vi om enten online køb af billetter eller tilmelding. 


Online køb

Hvis du køber billet til arrangementet online, så er betalingen klaret, og du behøver ikke have penge med. Du skal blot vise din billet enten som print eller på din mobil. Billetten bliver sendt til dig, så snart du har gennemført købet.


> Køb online her <


Tilmelding

I stedet for online køb kan du vælge at tilmelde dig arrangementet. Så betaler du først ved indgangen. Da det er dyrt at håndtere byttepenge, ser vi helst, at du har aftalte penge eller betaler med MobilePay. Tilmeld dig arrangementet ved at udfylde felterne herunder og klik på Send.

 
 
 
Ja
Nej