Billedaften

Ka' do haus? - Hyggelig billedaften
Torsdag den 5. september 2024 kl. 19.00 i Æ Museum

Entre: 75 kr. for medlemmer - 100 kr. for ikke-medlemmer


Vi kigger på billeder og mindes gamle dage. Har du billeder, hvor du har svært ved at sætte navn eller årstal på personer eller bygninger, så tag dem, uanset om det er papirfotos eller digitale billeder. I fællesskab prøver vi at bestemme motiverne.


I vores lokalarkiv har vi selv en del billeder, vi er usikre på. Så nogle af disse billeder lægger vi også frem denne aften og håber, I kan hjælpe os til at blive lidt klogere.

ONLINE KØB ELLER TILMELDING


Af praktiske grunde har vi brug for at vide, hvor mange der kommer til arrangementet. Derfor beder vi om enten online køb af billetter eller tilmelding. Benyt venligst kun én af mulighederne.


Online køb

Hvis du køber billet til arrangementet online, så er betalingen klaret på forhånd, og du behøver ikke have penge med. Du skal blot vise din billet ved indgangen enten som print eller på din mobil. Billetten bliver sendt til dig, så snart du har gennemført købet.


> Køb online her <


Tilmelding

I stedet for online køb kan du vælge at tilmelde dig arrangementet. Så betaler du først ved indgangen. Da det er dyrt at håndtere byttepenge, ser vi helst, at du har aftalte penge eller betaler med MobilePay. Tilmeld dig arrangementet ved at udfylde felterne herunder og klik på Send. Bemærk, du skal IKKE tilmelde dig, hvis du har købt online. Ved tilmelding modtager du ikke automatisk en kvittering, men der kommer en besked på skærmen om, at tilmeldingen er registreret.

 
 
 
Ja
Nej