Boy Lorenzen

Boy Lorenzen fortæller

Torsdag den 11. januar 2024 kl. 19.00 i Æ Museum

Entre: 75 kr. for medlemmer - 100 kr. for ikke-medlemmer

Boy Lorenzen, Skærbæk, fortæller om sit liv. Boy er født og opvokset i Skærbæk og har boet her altid. I mange år har han drevet bilværksted i byen.

Boy er også kendt og afholdt for sit talent som skuespiller og sanger, og han har underholdt og gjort lykke ved adskillige arrangementer i lokalområdet.

For år tilbage var Boy desuden en af de bærende kræfter på scenen i Skærbæk Revyen.

ONLINE KØB ELLER TILMELDING

Af praktiske grunde har vi brug for at vide, hvor mange der kommer til arrangementet. Derfor beder vi om enten online køb af billetter eller tilmelding.

Online køb

Hvis du køber billet til arrangementet online, så er betalingen klaret, og du behøver ikke have penge med. Du skal blot vise din billet enten som print eller på din mobil. Billetten bliver sendt til dig, så snart du har gennemført købet.

> Køb online her <

Tilmelding

I stedet for online køb kan du vælge at tilmelde dig arrangementet. Så betaler du først ved indgangen. Da det er dyrt at håndtere byttepenge, ser vi helst, at du har aftalte penge eller betaler med MobilePay. Tilmeld dig arrangementet ved at udfylde felterne herunder og klik på Send.