Aftenudflugt til Lakolk

Aftenudflugt til Lakolk

Torsdag den 23. maj 2024 kl. 18.00 ved Tønnisgård

Entre: 75 kr. for medlemmer - 100 kr. for ikke-medlemmer


Vi mødes ved Naturcenter Tønnisgård, hvor Rigmor Petersen, Rømø, giver en kort orientering om Nordseebad Lakolk, som pastor Jacobsen fra Skærbæk etablerede i 1898.


Derefter fortsætter vi til Lakolk, hvor Rigmor fortæller og viser rundt, og vi besøger Hamenaburg, et af de gamle huse fra pastor Jacobsens tid. Det oprindelige hus er revet ned, men genopført som en tro kopi af det originale blokhus fra Skærbæk-præstens ambitiøse turistprojekt ved Vesterhavet.

ONLINE KØB ELLER TILMELDING


Af praktiske grunde har vi brug for at vide, hvor mange der kommer til arrangementet. Derfor beder vi om enten online køb af billetter eller tilmelding.


Online køb

Hvis du køber billet til arrangementet online, så er betalingen klaret, og du behøver ikke have penge med. Du skal blot vise din billet enten som print eller på din mobil. Billetten bliver sendt til dig, så snart du har gennemført købet.


> Køb online her <


Tilmelding

I stedet for online køb kan du vælge at tilmelde dig arrangementet. Så betaler du først ved indgangen. Da det er dyrt at håndtere byttepenge, ser vi helst, at du har aftalte penge eller betaler med MobilePay. Tilmeld dig arrangementet ved at udfylde felterne herunder og klik på Send.

 
 
 
Ja
Nej